lördag 6 april 2019

Mars Gäddmete

Har blivit en hel del gäddmete senaste veckorna, förra året blev det inte ett pass i Halland. Riktigt roligt är det att känna suget igen. Har även provat en för mig ny å som visar otrolig potential. Bara fått tre gäddor i den ån än så länge men dem har legat på vikter mellan 6-7kilo och kondition har varit riktigt bra. Ska hinna med ett par pass till innan leken, sen blir det åter havsfiske. Ska fiska med Andreas i Skagerack dagarna runt valborg med Vinthunden om vädret tillåter, tillåter inte vädret blir det fiske efter piggvar runt Orust. Innan dess ska vi göra ett försök på havskatt i Kattegatt.


Årets första godkända fisk. Gädda 11,2kg 104cm. Fiskade med mitt gudbarn 4,5år, första gången han var med och fiskade gädda.
Fin kondition. Hugget var fint, den tog mörten precis vid ytan. Denna dagen hade vi mycket fisk som högg, hade blankat 5 pass i rad innan utan att få ett hugg. Dock så är dem flesta turerna nu korta kvällsturer.
 
Gäddorna nedan är från mitt nya vatten. Gäddorna har tagit på en väldigt begränsad del, trotts att jag provar nya ställen hela tiden.
 


 6,4kg 88cm!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar